home NL FR print  
Febelnet breidt uit

You cannot stop the digital waves, but you can learn how to surf. Daarom werd Febelnet begin maart – naast de vertrouwde website met webshop Febelnet Full – uitgebreid met een nieuwe telg: Febelnet Starter, het digitale visitekaartje van de apotheek. Febelnet Starter is een eenvoudige webpagina die de apotheker in staat stelt om online aanwezig te zijn met relevante en correcte informatie over de apotheek. Benieuwd hoe Febelnet Starter eruit ziet? Check het hier!

Al geregistreerd op Profficina?

Eind 2017 lanceerde Febelco het digitale aankoopplatform Profficina, een gebruiksvriendelijke webshop waar u in één oogopslag alle producten en kortingen van talloze farmaceutische leveranciers kan raadplegen én bestellen. En dat altijd en overal: u heeft 24/7 toegang tot de beste deals. Ook alle partnerships van Febelco Partner zijn raadpleegbaar. Op die manier zetten we in op een hoger rendement voor uw apotheek en meer tijd voor uw patiënten. Registreren? Dat kan hier!


Nieuw product Febelcare

Met Febelcare brengt Febelco Group nu al enige tijd haar eigen merk op de markt. En met succes! Terwijl patiënten steeds vertrouwder raken met onze wondverzorgingsproducten, werd ons gamma recentelijk ook uitgebreid met de Febelcare EYE1: een all-in-one lenzenvloeistof met proteïneverwijdering voor alle zachte contactlenzen. Voor meer productinformatie of om bestellingen te plaatsen kan u steeds hier terecht.

Check de Apotheek op zak-app

Met ‘Apotheek op zak’ lanceerden Febelco en zijn dochteronderneming Bitler vorig jaar hun allereerste patiëntenapp. De app werd intussen meer dan 5000 keer gedownload, en krijgt 4,3 sterren op reviews in de App Store en Google Play Store. Ook benieuwd naar de vele voordelen van dit leuke hebbeding? Surf dan naar https://www.apotheekopzak.be/. U vindt er ook informatie over hoe u er precies mee aan de slag kunt gaan.