home NL FR print  
Febelnet: uw eigen webshop

Febelco lanceert Febelnet.be naar het grote publiek

Op de Farmabeurs van 2014 werd het Febelnet-platform voor het eerst voorgesteld aan onze klanten. Deze totaaloplossing biedt zelfstandige apothekers de mogelijkheid om snel en eenvoudig een eigen webshop te bouwen en beheren en dit aan een competitieve prijs.

Febelnet-klanten genieten niet enkel van de meest uitgebreide en kwalitatief hoogstaande databank van productgegevens (afbeeldingen, productomschrijvingen, CNK-code, prijs- en voorraadinformatie, …), maar krijgen daarenboven automatisch toegang tot alle nieuwe updates en uitbreidingen van het platform; zoekmachineoptimalisatie, nieuwe lay-outthema’s, de mogelijkheid om online een voorschrift mee te sturen … om er maar enkele te noemen. Recent werd ook SEQR op alle webshops geïntroduceerd, waardoor bestellingen van voorschriftvrije producten reeds vooraf online betaald kunnen worden en werden ook de nodige contacten gelegd om Febelnet te integreren in uw bestaande apotheeksoftware (Officinall en Farmad zijn intussen in orde).

Intussen hebben bijna 200 apothekers een webshop draaiende op dit vooruitstrevende platform en was de tijd rijp om www.febelnet.be om te bouwen naar een portaalsite voor het grote publiek. Op 15 december 2015 werd Febelnet.be officieel gelanceerd als dé referentiewebsite om snel een apotheek te vinden, online een bestelling te plaatsen en vervolgens af te halen op een tijdstip naar keuze.

Hebt u nog geen webshop en wenst u graag aan te sluiten op dit platform? Neem dan snel contact op met uw vertrouwde relatiebeheerder of stuur een e-mail naar febelco-partner@febelco.be en zet ook uw apotheek op de kaart.

Meer informatie over de voordelen van een Febelnet-webshop vindt u hier.