home NL FR print  
Febelcare

In het kader van de verdere diversificatie van zijn activiteiten brengt Febelco een eigen gamma producten op de markt onder de naam Febelcare, waarvan de commercialisatie wordt toevertrouwd aan zijn dochter, Axone Pharma. Een eerste adviesproduct, het Febelcare steriele gaascompres, is vanaf heden beschikbaar.

Dag van de Klant

Speciaal voor de Dag van de Klant bood Febelco, in samenwerking met de firma Tilman, de mogelijkheid aan zijn klanten om proefpakketjes bio-kruidenthee te bestellen. Dankzij deze pakketjes, voorzien van het opschrift ‘Gezond advies, daarvooor moet je bij je apotheker zijn’ bouwt u mee aan een positief en gezond imago van de zelfstandige apotheker.


Medipim

Vaak heeft u, als apotheker, nood aan visueel materiaal en andere medische productinformatie voor gebruik in uw software, webshop en/of website. Sinds eind vorig jaar kan u hiervoor terecht bij de webservice van Medipim. Medipim is een zeer uitgebreid platform die deze informatie verzamelt, onderwerpt aan strenge kwaliteitscontroles en aanbiedt via betaalbare formules.

Campagne betaalmat

Dankzij onze campagnes opgebouwd rond de betaalmatten trachten we uw rol als adviesverstrekker extra onder de aandacht te brengen bij uw patiënten. Onze volgende campagne richt zich op de ‘reisapotheek’. Met het nieuwe inlegblad maakt u uw patiënten erop attent dat de apotheek hiervoor het adviespunt bij uitstek is.