home NL FR print  
Bedankt aan alle deelnemers

Ook dit jaar is onze deelname aan de Antwerp 10 Miles en de Landen Trois-Ponts Cyclingtours niet onopgemerkt voorbij gegaan en hebben we dankzij de talrijke opkomst van onze klanten en medewerkers de adviesverstrekkende rol van de apotheker extra in de kijker kunnen zetten.

Was u er ook bij en hebt u ervan genoten? Laat het ons weten via e-mail of op onze Facebook-pagina.

Campagne betaalmat

In het kader van onze Gezond Advies-campagne ontving u in april een nieuw inlegblad voor uw betaalmat. Het inlegblad is aan beide kanten bedrukt en onderstreept aan de ene kant het belang van de apotheker in de preventie van sportblessures. In juni, wanneer de examens zich weer aandienen, kan u het inlegblad omdraaien om uw rol als adviesverstrekker bij studenten en hun ouders in de verf te zetten.


Lancering Febelnet

Het Febelnet-platform biedt zelfstandige apothekers de mogelijkheid om eenvoudig een eigen webshop te bouwen en beheren en dit aan een competitieve prijs. Intussen hebben meer dan 200 apothekers een webshop draaiende op dit vooruitstrevende platform en was de tijd rijp om www.febelnet.be om te bouwen naar een portaalsite voor het grote publiek.

Febelcare: een sterk merk

Ongeveer een jaar geleden lanceerde Febelco een eigen private label: Febelcare.  Het steriele kompres werd als eerste product van dit nieuwe gamma op de markt gebracht. Op die korte tijd heeft het Febelcare-gaascompres echt zijn weg gevonden naar onze klanten en hun patiënten. Dankzij dat vertrouwen is de naam Febelcare uitgegroeid tot een sterk merk en daar wensen wij u uiteraard voor te bedanken.