home NL FR print  
Eén jaar Febelcare

Ongeveer een jaar geleden lanceerde Febelco voor het eerst een eigen private label onder de naam Febelcare. Het eerste adviesproduct dat werd uitgebracht in dit nieuwe gamma was het steriele kompres. Intussen werd ook de terugbetalingsprocedure goedgekeurd en worden onze kompressen sinds 1 augustus 2015 terugbetaald door het Riziv.

Gezond de zomer door

Dat is de slogan van onze nieuwe campagne. Ter ondersteuning van deze campagne ontvangt u een nieuw inlegblad voor uw betaalmat en een blocnote met afscheurbare checklists om aan uw patiënten te overhandigen zodat u samen met hen de ideale zomerapotheek kunt samenstellen. Ook nu hebben wij gezorgd voor een dubbelzijdig inlegblad dat ook na de zomervakantie kan gebruikt worden. Het thema hiervoor is ‘hoofdluizen’.


Febelnet

Het Febelnet-platform biedt zelfstandige apothekers de mogelijkheid om te beschikken over een eigen webshop in een handomdraai. Dankzij Febelnet geniet u van een uitgekiende e-commerce oplossing die permanent onderhouden en bewaakt wordt, zodat u kunt blijven focussen op uw kerntaken.

Ontdek snel alle voordelen op www.febelnet.be.

Bedankt aan alle deelnemers

Ook dit jaar is onze deelname aan de Antwerp 10 Miles en de Landen Trois-Ponts Cyclingtours niet onopgemerkt voorbij gegaan en hebben we dankzij de talrijke opkomst van onze klanten en medewerkers de adviesverstrekkende rol van de apotheker extra in de kijker kunnen zetten. 

Was u er ook bij en hebt u ervan genoten? Laat ons het weten via mail of op onze Facebook-pagina. Bekijk ook hier de foto's.