home NL FR print  
Febelco-in-motion

Kijkt u ook uit naar het nieuwe sportieve seizoen? Dan hebben we goed nieuws voor u want ook in 2017 zal u met Febelco aan twee grote sportevents kunnen deelnemen: op zondag 23 april trekken we naar de Scheldestad voor de Antwerp 10 Miles en op zaterdag 20 mei kruipen we op onze fiets voor de Landen Trois-Ponts Cyclingtours. De inschrijvingen voor de 10 Miles zijn inmiddels afgesloten, maar u kan zich nog steeds inschrijven voor de Landen Trois-Ponts Cyclingtours via www.febelco-in-motion.be.

Febelcare breidt uit

De vier nieuwe producten van het eigen productgamma, Febelcare, zijn officieel gelanceerd. De steriele niet-inklevende kompressen, de steriele waterdichte verbanden, een zelfklevende waterdichte film en een nonwoven fixatiepleister worden toegevoegd aan de reeds bestaande steriele gaaskompressen. Wij hopen u hiermee verder te ondersteunen, en dankzij uw vertrouwen Febelcare verder te ontplooien tot sterk merk.


Febelnet: uw eigen webshop

Het Febelnet-platform biedt zelfstandige apothekers de mogelijkheid om eenvoudig een eigen webshop te bouwen en beheren en dit aan een competitieve prijs. Intussen hebben meer dan 200 apothekers een webshop draaiende op dit vooruitstrevende platform en was de tijd rijp om www.febelnet.be om te bouwen naar een portaalsite voor het grote publiek.

Gezond Advies

In het kader van onze Gezond Advies-campagne ontving u onlangs twee nieuwe inlegbladen voor uw betaalmat. Het ene blad waarschuwt voor de gevaren waaraan uw patiënten blootgesteld worden tijdens hun skivakantie. Het andere blad onderstreept dan weer het belang van uw advies in de strijd tegen de onvermijdelijke lenteallergiën.