home NL FR print  
Openingsavond

Op 27 november start bij Febelco het nieuwe sportieve jaar. Wij nodigden de heer Paul Van Den Bosch (topcoach van Sven Nys) uit voor een boeiende voordracht getiteld ‘Vocht- en energieopname tijdens inspanning en wedstrijd’. Verder stellen wij die avond onze nieuwe loop- en fietskleding voor en kan u reeds inschrijven voor onze sportieve evenementen van 2015.

Febelnet

Tijdens de Farmabeurs werd Febelnet gelanceerd, het webshopplatform voor de zelfstandige apotheker. Dankzij het kant-en-klare platform van Febelnet, kunt u eenvoudig uw eigen webshop bouwen en beheren.

Ontdek snel alle voordelen op www.febelnet.be.


Campagne betaalmat

Dankzij onze campagnes opgebouwd rond de betaalmatten trachten we uw rol als adviesverstrekker extra onder de aandacht te brengen bij uw patiënten. Onze nieuwe campagne richt zich tot uw patiënten en spoort hen aan om zich tijdig te laten vaccineren tegen de griep. Bovendien worden ze via dit inlegblad eraan herinnerd dat ze met al hun desbetreffende vragen bij u terechtkunnen.

Febelcare

In het kader van de verdere diversificatie van zijn activiteiten brengt Febelco een eigen gamma producten op de markt onder de naam Febelcare, waarvan de commercialisatie wordt toevertrouwd aan zijn dochter, Axone Pharma. Een eerste adviesproduct, het Febelcare steriele gaascompres, is vanaf heden beschikbaar.