home NL FR print  
Febelcare: een sterk merk

Ongeveer een jaar geleden lanceerde Febelco een eigen private label: Febelcare.  Het steriele kompres werd als eerste product van dit nieuwe gamma op de markt gebracht. Op die korte tijd heeft het Febelcare-gaascompres echt zijn weg gevonden naar onze klanten en hun patiënten. Dankzij dat vertrouwen is de naam Febelcare uitgegroeid tot een sterk merk en daar wensen wij u uiteraard voor te bedanken.

Febelnet

Het Febelnet-platform biedt zelfstandige apothekers de mogelijkheid om te beschikken over een eigen webshop in een handomdraai. Dankzij Febelnet geniet u van een uitgekiende e-commerce oplossing die permanent onderhouden en bewaakt wordt, zodat u kunt blijven focussen op uw kerntaken.

Ontdek snel alle voordelen op www.febelnet.be.


Campagne betaalmat

Dankzij onze campagnes opgebouwd rond de betaalmatten trachten we uw rol als adviesverstrekker extra onder de aandacht te brengen bij uw patiënten. Onze nieuwe campagne richt zich tot uw patiënten en spoort hen aan om zich tijdig te laten vaccineren tegen de griep.

Medipim

Vaak heeft u, als apotheker, nood aan visueel materiaal en andere medische productinformatie voor gebruik in uw software, webshop en/of website. Sinds eind 2013 kan u hiervoor terecht bij de webservice van Medipim. Medipim is een zeer uitgebreid platform die deze informatie verzamelt, onderwerpt aan strenge kwaliteitscontroles en aanbiedt via betaalbare formules.