home NL FR print  
Febelcare

In het kader van de verdere diversificatie van zijn activiteiten brengt Febelco een eigen gamma producten op de markt onder de naam Febelcare, waarvan de commercialisatie wordt toevertrouwd aan zijn dochter, Axone Pharma. Een eerste adviesproduct, het Febelcare steriele gaascompres, is vanaf heden beschikbaar.

Farmabeurs

Op 17 oktober gaan de deuren van paleis 1 van de Heizel weer open voor de Farmabeurs. Wij kijken er alvast naar uit om u te verwelkomen op onze stand. U kan ons vinden op standnummer 311. Tot binnenkort!


Medipim

Vaak heeft u, als apotheker, nood aan visueel materiaal en andere medische productinformatie voor gebruik in uw software, webshop en/of website. Sinds eind vorig jaar kan u hiervoor terecht bij de webservice van Medipim. Medipim is een zeer uitgebreid platform die deze informatie verzamelt, onderwerpt aan strenge kwaliteitscontroles en aanbiedt via betaalbare formules.

Campagne betaalmat

Dankzij onze campagnes opgebouwd rond de betaalmatten trachten we uw rol als adviesverstrekker extra onder de aandacht te brengen bij uw patiënten. Onze volgende campagne richt zich op de ‘reisapotheek’. Met het nieuwe inlegblad maakt u uw patiënten erop attent dat de apotheek hiervoor het adviespunt bij uitstek is.