home NL FR print  
Lancering Febelnet

Het Febelnet-platform biedt zelfstandige apothekers de mogelijkheid om eenvoudig een eigen webshop te bouwen en beheren en dit aan een competitieve prijs. Intussen hebben bijna 200 apothekers een webshop draaiende op dit vooruitstrevende platform en was de tijd rijp om www.febelnet.be om te bouwen naar een portaalsite voor het grote publiek.

Sportevents in 2016

Naar jaarlijkse gewoonte staat het voorjaar van Febelco in het teken van de sport: op zondag 17 april aanstaande lopen we met onze klanten en medewerkers de Antwerp 10 Miles en op zaterdag 21 mei staan we aan de start van de Landen Trois-Ponts Cyclingtours! Heeft u zin om de sportieve uitdaging met ons aan te gaan, noteer dan alvast beide data in uw agenda!


Campagne betaalmat

In het kader van onze Gezond Advies-campagne ontving u in januari een nieuw inlegblad voor uw betaalmat. Het inlegblad is aan beide kanten bedrukt en dient allereerst om uw patiënten een gelukkig nieuwjaar te wensen. Van zodra de herinneringen aan de jaarovergang vervaagd zullen zijn, zal u het inlegblad kunnen omdraaien en zodoende uw rol als adviesverstrekker bij zwangere vrouwen in de verf kunnen zetten.

Febelcare: een sterk merk

Ongeveer een jaar geleden lanceerde Febelco een eigen private label: Febelcare.  Het steriele kompres werd als eerste product van dit nieuwe gamma op de markt gebracht. Op die korte tijd heeft het Febelcare-gaascompres echt zijn weg gevonden naar onze klanten en hun patiënten. Dankzij dat vertrouwen is de naam Febelcare uitgegroeid tot een sterk merk en daar wensen wij u uiteraard voor te bedanken.