home NL FR print  
Campagne betaalmat

Dankzij onze campagnes opgebouwd rond de betaalmatten trachten we uw rol als adviesverstrekker extra onder de aandacht te brengen. Onze nieuwe campagne richt zich op seizoensallergieën. Ook nu krijgt u een inlegblad dat u langs beide kanten kunt gebruiken. Zo kunt u in afwachting van het echte allergieseizoen uw patiënten alvast een vrolijk Pasen wensen!

Sportieve evenementen 2015

Ook in 2015 gaan we de sportieve toer op met een deelname aan de 30ste editie van de Antwerp 10 Miles (zondag 26 april) en de 44ste editie van de Landen Trois-Ponts Cyclingtours (zaterdag 9 mei).

De inschrijvingen voor beide evenementen zijn afgesloten. Klik hier voor meer praktische informatie.


Febelnet

Tijdens de Farmabeurs werd Febelnet gelanceerd, het webshopplatform voor de zelfstandige apotheker. Dankzij het kant-en-klare platform van Febelnet, kunt u eenvoudig uw eigen webshop bouwen en beheren.

Ontdek snel alle voordelen op www.febelnet.be.

Febelcare

In het kader van de verdere diversificatie van zijn activiteiten brengt Febelco een eigen gamma producten op de markt onder de naam Febelcare, waarvan de commercialisatie wordt toevertrouwd aan zijn dochter, Axone Pharma. Een eerste adviesproduct, het Febelcare steriele gaascompres, is vanaf heden beschikbaar.