home NL FR print  
Gezond de zomer door

Dat is de slogan van onze nieuwe campagne. Ter ondersteuning van deze campagne ontvangt u een nieuw inlegblad voor uw betaalmat en een blocnote met afscheurbare checklists om aan uw patiënten te overhandigen zodat u samen met hen de ideale zomerapotheek kunt samenstellen. Ook nu hebben wij gezorgd voor een dubbelzijdig inlegblad dat ook na de zomervakantie kan gebruikt worden. Het thema hiervoor is ‘hoofdluizen’.

Febelnet

Tijdens de Farmabeurs werd Febelnet gelanceerd, het webshopplatform voor de zelfstandige apotheker. Dankzij het kant-en-klare platform van Febelnet, kunt u eenvoudig uw eigen webshop bouwen en beheren.

Ontdek snel alle voordelen op www.febelnet.be.


Febelcare

In het kader van de verdere diversificatie van zijn activiteiten brengt Febelco een eigen gamma producten op de markt onder de naam Febelcare, waarvan de commercialisatie wordt toevertrouwd aan zijn dochter, Axone Pharma. Een eerste adviesproduct, het Febelcare steriele gaascompres, is vanaf heden beschikbaar.

Bedankt aan alle deelnemers

Ook dit jaar is onze deelname aan de Antwerp 10 Miles en de Landen Trois-Ponts Cyclingtours niet onopgemerkt voorbij gegaan en hebben we dankzij de talrijke opkomst van onze klanten en medewerkers de adviesverstrekkende rol van de apotheker extra in de kijker kunnen zetten. 

Was u er ook bij en hebt u ervan genoten? Laat ons het weten via mail of op onze Facebook-pagina. Bekijk ook hier de foto's.