home NL FR print  
Febelnet

Tijdens de Farmabeurs werd Febelnet gelanceerd, het webshopplatform voor de zelfstandige apotheker. Dankzij het kant-en-klare platform van Febelnet, kunt u eenvoudig uw eigen webshop bouwen en beheren.

Ontdek snel alle voordelen op www.febelnet.be.

Campagne betaalmat

Dankzij onze campagnes opgebouwd rond de betaalmatten trachten we uw rol als adviesverstrekker extra onder de aandacht te brengen bij uw patiënten. Onze nieuwe campagne richt zich tot uw patiënten en spoort hen aan om zich tijdig te laten vaccineren tegen de griep. Bovendien worden ze via dit inlegblad eraan herinnerd dat ze met al hun desbetreffende vragen bij u terechtkunnen.


Febelcare

In het kader van de verdere diversificatie van zijn activiteiten brengt Febelco een eigen gamma producten op de markt onder de naam Febelcare, waarvan de commercialisatie wordt toevertrouwd aan zijn dochter, Axone Pharma. Een eerste adviesproduct, het Febelcare steriele gaascompres, is vanaf heden beschikbaar.

Medipim

Vaak heeft u, als apotheker, nood aan visueel materiaal en andere medische productinformatie voor gebruik in uw software, webshop en/of website. Sinds eind vorig jaar kan u hiervoor terecht bij de webservice van Medipim. Medipim is een zeer uitgebreid platform die deze informatie verzamelt, onderwerpt aan strenge kwaliteitscontroles en aanbiedt via betaalbare formules.