home NL FR print  
Campagne betaalmat

Dankzij onze campagnes opgebouwd rond de betaalmatten trachten we uw rol als adviesverstrekker extra onder de aandacht te brengen bij uw patiënten. Onze nieuwe campagne richt zich tot uw patiënten en spoort hen aan om zich tijdig te laten vaccineren tegen de griep.

Eén jaar Febelcare

Ongeveer een jaar geleden lanceerde Febelco voor het eerst een eigen private label onder de naam Febelcare. Het eerste adviesproduct dat werd uitgebracht in dit nieuwe gamma was het steriele kompres. Intussen werd ook de terugbetalingsprocedure goedgekeurd en worden onze kompressen sinds 1 augustus 2015 terugbetaald door het Riziv.


Febelnet

Het Febelnet-platform biedt zelfstandige apothekers de mogelijkheid om te beschikken over een eigen webshop in een handomdraai. Dankzij Febelnet geniet u van een uitgekiende e-commerce oplossing die permanent onderhouden en bewaakt wordt, zodat u kunt blijven focussen op uw kerntaken.

Ontdek snel alle voordelen op www.febelnet.be.

Bedankt aan alle deelnemers

Ook dit jaar is onze deelname aan de Antwerp 10 Miles en de Landen Trois-Ponts Cyclingtours niet onopgemerkt voorbij gegaan en hebben we dankzij de talrijke opkomst van onze klanten en medewerkers de adviesverstrekkende rol van de apotheker extra in de kijker kunnen zetten. 

Was u er ook bij en hebt u ervan genoten? Laat ons het weten via mail of op onze Facebook-pagina. Bekijk ook hier de foto's.