home NL FR print  
Campagne betaalmat

Dankzij onze campagnes opgebouwd rond de betaalmatten trachten we uw rol als adviesverstrekker extra onder de aandacht te brengen bij uw patiënten. Onze volgende campagne richt zich op de ‘reisapotheek’. Met het nieuwe inlegblad maakt u uw patiënten erop attent dat de apotheek hiervoor het adviespunt bij uitstek is. 

Medipim

Vaak heeft u, als apotheker, nood aan visueel materiaal en andere medische productinformatie voor gebruik in uw software, webshop en/of website. Sinds eind vorig jaar kan u hiervoor terecht bij de webservice van Medipim. Medipim is een zeer uitgebreid platform die deze informatie verzamelt, onderwerpt aan strenge kwaliteitscontroles en aanbiedt via betaalbare formules.


Gezond Advies-wieleroutfit

Fiets deze zomer samen met familie en/of vrienden in één van de mooiste wieleroutfits van 2014! Schaf u een professioneel ‘Gezond advies’-exemplaar aan van het Belgische topmerk Bioracer en plaats hierdoor de apotheek nog eens extra in de kijker bij het grote publiek.

Klik hier voor meer informatie over onze speciale zomeractie.

Jobstudenten aan het werk

Ook dit jaar zijn er bij Febelco tijdens de zomermaanden heel wat jobstudenten aan het werk. Zo kunnen niet enkel onze medewerkers genieten van een welverdiende vakantie maar kan ook u blijven rekenen op een continue dienstverlening. Heeft u ze al ontmoet? Onze studenten herkent u namelijk makkelijk aan hun speciale Febelco-T-shirt.